Search
Close this search box.

Palvelumme

Julkisten rakennusten suunnittelu

Valtion hallinto, kaupungit, kunnat ja seurakunnat − julkisten rakennusten suunnittelu on sydäntämme lähellä. Suoritamme ammattitaitoisesti erilaiset julkisten tilojen uudis- ja korjausrakentamisen hankkeet, joissa tarvitaan nopeita toteutuksia, aikaa kestävää suunnittelua ja arjessa toimivia ratkaisuja. Pihasuunnittelussa kumppaninamme kulkevat osaavat maisemahortonomit.

Asuintalojen suunnittelu

Aamukahvit aamuauringossa ja saunan terassi ilta-auringon suuntaan? Asuinrakennuksen suunnittelu lähtee aina tulevan käyttäjän toiveista ja tarpeista, tontista ja ympäristöstä. Pysähdytään hetkeksi ajatuksiesi äärelle ja innostutaan yhdessä elämäsi tärkeimmästä projektista. Yhdessä pidämme huolen siitä, että lopputulos on unelmiesi mukainen, kaunis ja kestävä – ja sovittujen kustannuksien rajoissa.

 

Korjausrakentaminen ja muutossuunnittelu

Korjausrakentaminen vaatii kokenutta suunnittelijaa ja eri ammattialoista koostuvan palapelin kokoajaa. Arktiimillä on korjausrakentamisessa monipuolinen kokemus sekä korkein AA-pätevyys, jonka turvin luotsaamme hankkeesi tavoitteeseen luotettavasti ja turvallisesti. On korjausrakentamiskohteesi luonne sitten pieni muutostyö tai suuri peruskorjaushanke, me kuljemme kumppaninasi.

 

ASUINTALOJA

KORJAUSRAKENTAMISKOHTEITA

MUITA SUUNNITTELUKOHTEITA

Luotettava Kumpaani -logo_verkkosivuille

Yritys kuuluu Luotettava kumppani -ohjelmaan. Luotettava Kumppani-palvelusta saat heti käyttöösi tiedon siitä, että yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.